Dr. Alfonso Rodríguez-Baeza
Catedràtic universitari. Llicenciat i doctorat en Medicina i Cirurgia. Unitat d’Anatomia i Embriologia. Departament de Ciències Morfològiques de la facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dr. Carlos Torrens
Doctor en medicina. Cap clínic del servei COT Hospital Parc de Salut Mar. Unitat d’espatlla. Cap unitat d’espatlla Clínica Tres Torres.

Dr. Fernando Santana
Doctor en medicina. Metge adjunt servei COT Hospital Parc de Salut Mar. Unitat d’espatlla.

Dra. Gemma Pidemunt
Doctora en medicina. Metgessa adjunta servei COT Hospital Parc de Salut Mar. Unitat mà. Coordinadora servei Cirurgía Ortopèdica Grupo Lenox Clínica Corachan.

Dr. Marc Tey
Doctor en medicina. Metge adjunt servei COT Hospital Parc de Salut Mar. Unitat de maluc. Unitat de maluc Clínica Tres Torres.

Dr. Raul Torres
Doctor en medicina. Metge adjunt servei COT Hospital Parc de Salut Mar. Unitat de genoll.

Dr. Joan Leal
Doctor en medicina. Metge adjunt servei COT Hospital Parc de Salut Mar. Unitat de genoll. Unitat de genoll Clínica Tres Torres.

Dr. Alberto Ginés
Doctor en medicina. Metge adjunt servei COT Hospital Parc de Salut Mar. Unitat turmell i peu. Metge unitat turmell i peu Clínica Corachan.

Dr. Guillem Saló
Doctor en medicina. Metge adjunt servei COT Hospital Parc de Salut Mar. Unitat d’esquena.

Alfons Mascaró
Diplomat en Fisioteràpia. Màster Oficial en Actividad Física i Esport. Centre de Rehabilitació del Bages (CRB). Manresa. Professor Titular Grau de Fisioteràpia Escoles Universitàries Gimbernat i Escola de Universitària de ciències de la salut de la fundació universitària del Bages (FUB).

Lluís Puig
Diplomat en Fisioteràpia. Responsable del servei de Fisioteràpia Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramanet. Professor màster i postgraus de Fisioteràpia en Instituto TM (França), Fundació universitària del Bages, Escola Universitària Salut i Esport (EUSES) i Universitat de Lleida (UDL).

Vicenç Punçola
Graduat en Fisioteràpia. Màster translacional investigació fisioteràpia. Professor associat Grau de Fisioteràpia Escoles Universitàries Gimbernat. Director centre de Fisioteràpia Handtherapy.

Pedro Rubio
Graduat en Fisioteràpia i Osteòpata. Professor associat Grau de Fisioteràpia Escoles Universitàries Gimbernat. Director centre de Fisioterapia Cos Global.

Juan Ramon Revilla
Diplomat en Fisioteràpia. Codirector i fisioterapeuta Kinemez. Codirector Institut de Fisioteràpia global Mézières. Professor associat Grau de Fisioteràpia Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Fernando Reyes
Graduat en Fisioteràpia y Osteòpata. Màster oficial de cures en medicina. Professor titular Grau de Fisioteràpia Universitat Camilo José Cela (UCJC). Director centre de Fisioteràpia DobleP.

Tamara Rial
Doctora en Ciències de l’Activitat Física i Esportiva. Co-fundadora Low Pressure Fitness, Hypopressives. CEO del International Institute Hypopressive & Physical Therapy.

Ricard Tutusaus
Graduat en Fisioteràpia i Osteòpata. Professor titular Grau de Fisioteràpia Escoles Universitàries Gimbernat, Director centre de Fisioteràpia i Osteopatia Ricard Tutusaus.

Dani Csanady
Diplomat en Fisioteràpia i Osteòpata. Kineosteo Sports Medicine.

Jordi Gascón
Diplomat en Fisioteràpia i Osteòpata. Màster oficial en investigació clínica. Codirector centre de Fisioteràpia EIFFIS. Professor associat Grau de Fisioteràpia i codirector del postgrau en dolor y disfunció miofascial Universitat Internacional Catalunya.

Miguel Ángel Pérez Belbis
Diplomat en Fisioteràpia i Osteòpata. Màster oficial en investigació clínica. Codirector centre de Fisioteràpia EIFFIS. Professor associat Grau de Fisioteràpia i codirector del postgrau en dolor i disfunció miofascial Universitat Internacional Catalunya.

Yolanda Castellano
Diplomada en Fisioteràpia. Màster oficial Interuniversitari d’Estudis de dones. Centre Fisioteràpia ACROS. Coordinadora grupo Beleco Formació especialitzada en docència i investigació de la salut de la dona.

José Ramírez
Diplomat en Fisioteràpia. Màster en evidència científica. Codirector i fisioterapeuta KInemez. Codirector Institut de Fisioteràpia global Mézières. Professor associat Facultat de Ciències de la Salut Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Dr. José Manuel Sánchez
Doctor en Fisioteràpia. Llicenciat en Psicologia. Màster en Neurociències per la Universitat de Barcelona. Director de CEREDE Sports Medicine & Rehabilitation. Creador i autor de la TÈCNICA EPI ® . CEO de EPI Advanced Medicine ® .

Dr. Albert Solano
Doctor en medicina. Metge adjunt servei de radiologia-ressonància CRC-Hospital Parc de Salut Mar.

Dr. Jesús Ares
Doctor en medicina. Metge adjunt servei de radiologia-ressonància CRC-Hospital Parc de Salut Mar.

Dr. Carles Pedret
Doctor en Medicina i Cirurgia. Especialista en medicina esportiva. Ecografista múscul-esquelètico. Metge esportiu Centre Mapfre de medicina del tenis. Assessor extern Serveis mèdics FC Barcelona, Real Federació espanyola de tenis i hockey herba. Cap serveis mèdics Club Bàsquet Valls. Ecografista Clínica Creu Blanca i Clínica CMI Diagonal. Metge adjunt servei de medicina esportiva Consorci Sanitari del Garraf.

Toni Bové
Diplomat en Fisioteràpia. Fisioterapeuta 1er equip FC Barcelona, secció bàsquet.

Xavier Linde
Diplomat en Fisioteràpia i Readaptador esportiu. FC Barcelona. Readaptador esportiu 1er equip FC Barcelona, secció futbol.

Ana Yuguero
Diplomada en Fisioteràpia i Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física. Fisioterapeuta Club Marítim, fundació Claror. Fisioterapeuta Dirac (Diàlisi i Recerca Aplicada Clínic), Hospital Clínic.

Juana Gonzàlez
Graduada en Dietética i Nutrició. Llicenciada i Màster en Ciència i Tecnologia dels aliments. Nutricionista a Alimmenta.

Marti Rueda
Diplomat en Podologia. Centre d’estudis del peu Martin Rueda. Podòleg FC Barcelona. Professor col.laborador Escola Universitaria Gimbernat.

Dr. Ricard Pruna
Doctor en Genètica. Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Medicina esportiva. Cap serveis mèdics FC Barcelona. Assessor científic de la UEFA i FIFA.

Dr. Gianluigi Caltabiano
Doctor en Química. Departament de Pediatria, Obstetricia i Ginecologia i Medicina Preventiva Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professor de Bioestadística de la UAB.